Στοιχεία της φύσης -Αιθέρια Έλαια. Το σύμπαν σχηματίζεται από τα τέσσερα στοιχεία: τη Γη, τον αέρα, τη φωτιά και το νερό (Εμπεδοκλής 500πχ.) Κάθε ένα από τα τέσσερα στοιχεία περιέχει τις δικές του μοναδικές ιδιότητες, οι οποίες λειτουργούν ταυτόχρονα για τη δημιουργία ενός ενωμένου σύμπαντος και του 5ου στοιχείου ο Αιθέρας (Αριστοτέλης)

Κανένα από τα στοιχεία δεν είναι εγγενώς καλό ή κακό, το κάθε έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές ιδιότητες. Είτε είστε δυνατοί ή αδύναμοι, ορμητικοί ή λογικοί – η προσωπικότητά σας είναι γεμάτη με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Κανείς δεν είναι τέλειος και είναι δύσκολο να αυτοαξιολογηθεί προκειμένου να κατανοήσουμε τα βασικά μας συναισθήματα και επιθυμίες. Γι ‘αυτό η εύρεση του στοιχείου σας είναι τόσο σημαντική. Βρίσκοντας το στοιχείο σας, θα είστε σε θέση να εκτιμήσετε καλύτερα τις δικές σας δυνάμεις και να γνωρίζετε περισσότερο τις αδυναμίες σας. Αυτή η κατανόηση θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε καλύτερες, ισχυρότερες σχέσεις. Αφήστε το στοιχείο σας να είναι οδηγός για έναν πιο διαισθητικό εαυτό.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.