Tips

Οι τάσεις στην κατασκευή κεριών το 2023

Οι τάσεις στην κατασκευή κεριών το 2023

Κατασκευάζετε κεριά και αναζητάτε έμπνευση για τις τάσεις που θα επικρατήσουν τη νέα χρονιά; Η έμπνευση του 2023 ξεκινάει από τον κόσμο της εσωτερικής διακόσμησης, των αρωμάτων και των χρωμάτων: Οι 5 κορυφαίες τάσεις για το 2023 είναι εδώ!

🌈 Ζωντανά χρώματα:
Τα έντονα και φωτεινά χρώματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Για την Pantone, το χρώμα της χρονιάς είναι το Viva Magenta! Η έντονη αυτή απόχρωση είναι μια ”μη συμβατική απόχρωση για έναν αντισυμβατικό χρόνο”. Χρησιμοποιήσετε υγρό χρώμα ή χρώμα σε κύβους στα κεριά ή τα wax melts καθώς επίσης να προσθέσετε το χρώμα Magenta στις ετικέτες & τις συσκευασίες σας!

🧴 Έντονα αρώματα:
Η φετινή τάση στα αρώματα αναδεικνύει τα έντονα αρώματα. Βαδίζοντας με το πνεύμα της εποχής που ζούμε, αυτό που θέλουμε να προσφέρουμε είναι κεριά με άρωμα μακράς διαρκείας, που αναδύουν μία ποικιλία από διαφορετικές νότες κατά την καύση τους. Τα προτεινόμενα αρώματα γι’ αυτόν το σκοπό έχουν νότες από μύρο, λιβάνι, κασμίρ και κεχριμπάρι.

🌱 Φυτικό κερί:
Το 2023 οι καταναλωτές θέλουν φυσικά προϊόντα. Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν και συνειδητοποιούν ολοένα και περισσότερο τις επιπτώσεις που έχουν στο περιβάλλον αλλά και στην υγεία τους τα προϊόντα που καταναλώνουν. ‘Έτσι, επιλέγουν τα κεριά σόγιας, καρύδας και ελαιοκράμβης τα οποία αυτή τη χρονιά βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

👑 Πολυτέλεια με χρυσαφένιες πινελιές:
Ο χρυσός έχει συνδεθεί από τα αρχαία χρόνια με την πολυτέλεια, τη δύναμη και τη χλιδή. Στη δημιουργία κεριών το 2023, προσθέτουμε λάμψη με φύλλα χρυσού, χρησιμοποιούμε χρυσά βάζα και δοχεία ή ακόμα και χρώματα ζωγραφικής για να κατασκευάσουμε τα δικά μας μοναδικά κεριά!

🧼 Ευεξία & χαλάρωση:
Φέτος η εμπειρία ενός spa έρχεται στο σπίτι μας. Τα κεριά μασάζ με αρωματικά έλαια και με μείγματα αιθέριων ελαίων θα είναι δημοφιλή, καθώς προσφέρουν ένα συνδυασμό απόλαυσης spa με τη λειτουργικότητα ενός κεριού. Προτιμήστε χαλαρωτικές νότες λουλουδιών όπως η λεβάντα ή αρώματα που παραπέμπουν σε νότες φρεσκάδας και αναζωογόνησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *