Τρόποι Αποστολής - Tracking

Οι αναφερόμενοι χρόνοι δεν είναι δεσμευτικοί, αποτελούν εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης, οι οποίοι προσδιορίζονται βάσει του όγκου εργασιών της δεδομένης περιόδου. Σε περιόδους υψηλού φόρτου εργασίας οι χρόνοι εκτέλεσης των παραγγελιών ενδέχεται να αυξηθούν περαιτέρω από τους αναμενόμενους.

 

Παραλαβή με BOX NOW

Παραλαβή από τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Box Now 24ώρες το 24ωρο. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ.

 

Δωρεάν Αποστολή

Δωρεάν αποστολή για τις παραγγελίες άνω των 100€ έως 26 κιλά, για αποστολές εντός Ελλάδας.

ΕΛΤΑ Courier

Η Αποστολή των προϊόντων γίνεται με την ΕΛΤΑ courier εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της εκτέλεσης της παραγγελίας (αποστολές Πόλη-Πόλη).
Πόρτα-Πόρτα: Επίδοση αποστολής στη διεύθυνση του παραλήπτη
Πόρτα-Θυρίδα: Παράδοση και παραλαβή από τον παραλήπτη σε σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου ΕΛΤΑ Courier (κατάστημα ή πρακτορείο, κατάστημα ΕΛΤΑ).
*σε περιόδους υψηλού φόρτου εργασίας ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να αυξηθεί.

DHL Europe Shipping

We can ship throughout Europe (Austria, Vatican, Belgium, Bulgaria, France, Germany, Denmark, Switzerland, Estonia, United Kingdom, Ireland, Spain, Italy, Croatia, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Monaco, Norway, Netherlands, Hungary, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Sweden, Czech, Finland) with DHL on very preferential prices in a span of week on most regions.
During the order checkout by choosing the destination country, our system automatically calculates the shipping costs according to the products in your basket without the need of registration.

Υπολογισμός κόστους αποστολής

Προσθέστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι σας, και επιλέξτε “Προβολή Καλαθιού”, εισάγετε τον Ταχυδρομικό σας Κώδικα και το σύστημα του candle.gr υπολογίζει άμεσα το κόστος αποστολής.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΥΠΡΟΥ

KRONOS Express Economy
Ακτοπλοϊκή αποστολή με παραλαβή από Αθήνα μέχρι και παράδοση κατ΄οίκον Παγκύπρια. Τα δέματα παραλαμβάνονται από το Candle.gr μια φορά τη βδομάδα, και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη, φθάνουν στην Κύπρο Τρίτη απόγευμα και από εκεί παραδίδονται Παγκύπρια μέσα σε 48 ώρες.

KRONOS Express Air - Κύπρος

Αεροπορική αποστολή με παραλαβή από Αθήνα και παράδοση κατ΄οίκον. Όλες οι αποστολές φτάνουν Κύπρο σε 24 ώρες από την ώρα παραλαβής από το Candle.gr (αφού έχει εκτελεστεί η παραγγελία σας), και από εκεί παραδίδονται Παγκύπρια μέσα σε 48 ώρες.
Όλες οι αποστολές φέρουν αριθμό αποστολής για ιχνηλάτηση.
Ελάχιστη χρέωση 12,5 ευρώ τα 2 κιλά + 2 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.