Νέα Προϊόντα

Νέα Ποιοτικά Γυάλινα Μπουκάλια για Diffuser και Αρωματιστές

Με καινούργια μοναδικά σχέδια και μια συλλογή που εμπλουτίζεται σταθερά, το candle.gr σας προσφέρει μπουκάλια υψηλής αισθητικής για τα diffuser και τα αρωματικά χώρου σας με ευρωπαϊκή ποιότητα και σφραγίδα που θα σας εκπλήξουν και θα σας μαγέψουν!

Ξεκινάμε με το Natura Home σε 100 ml & 250ml και το Ambiance Quadro σε 100 ml & 250ml.

Διαρκούν μεταξύ 3 και 4 μήνες σε συνδυασμό με το νέο και συναρπαστικό διαλύτη μας DIFFUSOL της κορυφαίας εταιρείας FCF, τα υψηλής ποιότητας και καινοτομίας Fiber reeds όπως και όλα τα αρώματα που διαθέτουμε τα οποία είναι αποκλειστικά της εταιρείας FCF.

4 thoughts on “Νέα Ποιοτικά Γυάλινα Μπουκάλια για Diffuser και Αρωματιστές

  1. Ο/Η Σταματίνα Τσούκα λέει:

    Καλησπέρα για να φτιάξω μόνη μου diffuser ποια υλικά θα πρέπει να πάρω ; Ευχαριστώ πολύ

    1. Ο/Η Candle.gr λέει:

      Καλημέρα σας, για να φτιάξετε τα δικά σας diffuser θα χρειαστείτε ένα μπουκάλι και ξυλάκια reeds για diffuser, βάση για αρωματικά χώρου (διαλύτη), άρωμα και προαιρετικά υγρό χρώμα. Η συνιστώμενη αναλογία είναι: άρωμα 25% – διαλύτης 75%. Προσθέτετε το άρωμα και το διαλύτη και ανακινείτε καλά ώστε να αναμειχθούν. Βάζετε τα ξυλάκια και περιμένετε να ποτιστούν με το υγρό για να αποδώσει το άρωμα. Μπορείτε επίσης, να προσθέσετε ελάχιστή ποσότητα υγρού χρώματος, μια σταγόνα στη μύτη μιας οδοντογλυφίδας. Επιπλέον, μπορείτε προαιρετικά να προσθέσετε λίγο οινόπνευμα, για να αυξήσετε την απόδοση του αρώματος.

      1. Ο/Η Ελενα λέει:

        Αυτό το μίγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπουκάλι spray ως fabric mist ;

        1. Ο/Η Candle.gr λέει:

          Καλησπέρα σας, σε κάθε αρωματικό μας έλαιο θα βρείτε το έγγραφό IFRA, στην περιγραφή του προϊόντος, όπου αναφέρονται οι χρήσεις και τα ποσοστά που μπορεί το κάθε άρωμα να έχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *