Tips, Οδηγίες και Συμβουλές

Δημιουργήστε Αποχρώσεις του Mushroom με τα επαγγελματικά Υγρά Χρώματα για Κεριά της FCF

Η απόλυτη ελευθερία στη δημιουργία μοναδικών αποχρώσεων, αποκλειστικά στο Candle.gr!

Ατελείωτη γκάμα αλλά και οικονομία με τα βασικά χρώματα της FCF :

Τώρα, έχετε τη δυνατότητα να αναμειγνύετε και να δημιουργείτε μια ατελείωτη γκάμα χρωμάτων, ακριβώς όπως τα επιθυμείτε. Αυτό όχι μόνο σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις αποχρώσεις στις προσωπικές σας ανάγκες και αισθητική, αλλά σας δίνει και τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρήματα, καθώς δεν χρειάζεται να αγοράζετε ξεχωριστά χρώματα για κάθε διαφορετική απόχρωση!

Δημιουργήστε τις καφέ Αποχρώσεις του Mushroom

Το χρώμα Mushroom, σε όλες του τις αποχρώσεις είναι ένα ζεστό, φυσικό χρώμα ιδανικό για μινιμαλιστικούς χώρους με γήινους τόνους. Για να δημιουργήσετε την απόχρωση που σας ταιριάζει συμβουλευτείτε τον παρακάτω Οδηγό με τις σταγόνες του κάθε χρώματος ανά 100γρ κεριού.

χρωματολογιο-mushroom-

Πειραματιστείτε!
Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να τροποποιήσετε τη δοσολογία των χρωμάτων έτσι ώστε να τα προσαρμόσετε στις δικές σας ξεχωριστές προτιμήσεις! Η ανάμειξη των βασικών χρωμάτων μπορεί να σας δώσει αμέτρητα αποτελέσματα! Όσο μεγαλύτερη ποσότητα χρησιμοποιείτε τόσο πιο έντονο είναι το αποτέλεσμα που θα έχετε!

Οι Παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την ποσότητα βαφής που απαιτείται για το επιθυμητό τόνο είναι:
• Η αδιαφάνεια του κεριού, αν είναι φυτικό ή παραφίνη
• Τα πρόσθετα κεριών όπως στεατικό οξύ και το άρωμα.

 

 

Έχετε ερωτήσεις; Για εξειδικευμένες απαντήσεις σε θέματα κηροπλαστικής και σαπουνοποιίας επικοινωνήστε με το Τεχνικό μας Τμήμα στο e-mail: support@candle.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *