ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος;

Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας είναι

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 17:00
Σάββατο: 09:00 – 14:00

Γίνονται αποστολές στην Κύπρο;

Οι παραγγελίες στην Κύπρο αποστέλλονται στο σπίτι σας με την  KRONOS express.

> KRONOS Express Economy
Ακτοπλοϊκή αποστολή με παραλαβή από Αθήνα μέχρι και παράδοση κατ΄οίκον Παγκύπρια. Τα δέματα παραλαμβάνονται από το Candle.gr μια φορά τη βδομάδα, και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη, φθάνουν στην Κύπρο Τρίτη απόγευμα και από εκεί παραδίδονται Παγκύπρια μέσα σε 48 ώρες.
> KRONOS Express Air
Αεροπορική αποστολή με παραλαβή από Αθήνα και παράδοση κατ΄οίκον. Όλες οι αποστολές φτάνουν Κύπρο σε 24 ώρες από την ώρα παραλαβής από το Candle.gr και από εκεί παραδίδονται Παγκύπρια μέσα σε 48 ώρες.
Όλες οι αποστολές φέρουν αριθμό αποστολής για ιχνηλάτηση.
Ελάχιστη χρέωση 12,5 ευρώ τα 2 κιλά + 2 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Αριθμός αποστολής για παρακολούθηση της παραγγελίας σας.
  • Επίδοση στο χώρο σας.
  • 1-2 μέρες αποστολής.

 

Σε πόσες μέρες θα παραδοθεί η παραγγελία μου;

Εφόσον τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι άμεσα διαθέσιμα, ετοιμάζονται και παραδίδονται στην εταιρεία Courier. Από τη στιγμή που παραδίδουμε το δέμα σας στην εταιρεία Courier, φθάνει σε εσάς μέσα σε 1 με 2 μέρες.  Μπορείτε να αναζητήσετε την πορεία της παραγγελίας σας χρησιμοποιώντας τον Αριθμό Αποστολής της.

Πότε θα είναι έτοιμη η παραγγελία μου για παραλαβή από το κατάστημα;

Εφόσον τα προϊόντα της παραγγελίας σας συλλεχθούν από την αποθήκη μας και είναι έτοιμα για παραλαβή από το κατάστημα μας, σας αποστέλλουμε ενημερωτικό e-mail για την παραλαβή τους.

Δεν έχω λάβει το e-mail Επιβεβαίωσης της Παραγγελίας μου.

Το e-mail Επιβεβαίωσης της κάθε παραγγελίας αποστέλλεται αυτόματα, κάθε φορά που ολοκληρώνετε επιτυχώς μια παραγγελία. Παρακαλούμε ελέγξτε την Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία (Spam) στο e-mail σας.

Πού μπορώ να απευθυνθώ για μια τεχνική συμβουλή σχετικά με την κατασκευή κεριών;

Για συμβουλές και εξειδικευμένες οδηγίες σχετικά με την κατασκευή κεριών παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τεχνικό Τμήμα μας στο info@candle.gr ή στη φόρμα επικοινωνίας και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις απορίες σας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας