Πολιτική Επιστροφών
Ηλεκτρονικού Καταστήματος Εμπορευμάτων Πρώτων Υλών Κηροπλαστικής

Η παρούσα Πολιτική Επιστροφών ισχύει για όλες τις αγορές πρώτων υλών κηροπλαστικής που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος βάσει της ισχύουσας Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προστασία των καταναλωτών.

  • Επιστροφή προϊόντων (Δικαίωμα υπαναχώρησης)

Μετά την παραλαβή της παραγγελίας, διατηρείται από τον πελάτη το δικαίωμα για επιστροφή προϊόντων εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν.

Πιο αναλυτικά: 

– Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές ή ενδείξεις χρήσης.
– Επιπλέον, θα πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως από όλα τα αρχικά έγγραφα, παραστατικά αγοράς ( π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο κ.ο.κ).
– Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μην γίνει αποδεκτή η επιστροφή των προϊόντων.

  • Προϋποθέσεις επιστροφής:

Για να ισχύει το δικαίωμα επιστροφής, ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώσει το κατάστημα γραπτώς (μέσω email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@candle.gr, ή να συμπληρώσει το παρόν ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ και να το στείλει στην διεύθυνση επιστροφών η οποία αναγράφεται παρακάτω.
Η επιστροφή προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιαδήποτε εταιρία ταχυμεταφορών (Courier).
Σημείωση: Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές με απλό ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ).
Το κόστος αποστολής των επιστρεφόμενων προϊόντων επιβαρύνει εξολοκλήρου τον πελάτη.
Η επιστροφή προϊόντων πραγματοποιείται στην εξής διεύθυνση: Λεωνίδου 23, Περιστέρι Τ.Κ 121 36.
Σημείωση: Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με υπαιτιότητα του Candle.gr πουλήθηκαν προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας, λανθασμένης συσκευασίας, κατεστραμμένα κατά τη μεταφορά του δέματος, στη λήψη/ τιμολόγηση της παραγγελίας, τότε το Candle.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής, καθώς και τα έξοδα επαναποστολής.
Απαραιτήτως, θα πρέπει να έχει προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail, προωθώντας μας αποδεικτικό της φθοράς (μέσω φωτογραφιών) εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους.

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΔΩ

  • Επιστροφή χρημάτων

Μετά την παραλαβή και επαλήθευση της επιστρεφόμενης παραγγελίας, το κατάστημα θα προβεί στην επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών σε Τραπεζικό Λογαριασμό (IBAN) που θα υποδειχθεί από τον πελάτη.
Σημείωση: Σε κάθε περίπτωση o Τραπεζικός Λογαριασμός σε μορφή IBAN, θα πρέπει να προωθηθεί μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@candle.gr .

  • Άρνηση Παραλαβής Παραγγελίας

Εφόσον μια παραγγελία, έχει εκτελεστεί και αποσταλεί και ο πελάτης αρνηθεί την παραλαβή της κατά τη στιγμή της παράδοσης, τότε σε επόμενη παραγγελία η πληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με τη χρήση χρωστικής/πιστωτικής κάρτας ή PayPal.

Σημείωση: Η επαναποστολή της παραγγελίας σε αυτή την περίπτωση πραγματοποιείται εφόσον ο πελάτης έχει τακτοποιήσει οικονομικά την επιπλέον χρέωση των εξόδων αποστολής.

  • Τροποποίηση της Πολιτικής Επιστροφών

Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε τροποποίηση της παρούσας πολιτικής επιστροφών ανά πάσα στιγμή, προκειμένου αυτή να είναι συνεπής με τις ισχύουσες νομοθετικές απαιτήσεις ή τις αλλαγές στις επιχειρηματικές συνθήκες. Οι πελάτες θα είναι ενήμεροι για οποιαδήποτε αλλαγή μέσω της ιστοσελίδας μας.
Είναι ευθύνη των πελατών να ελέγχουν τακτικά την πολιτική επιστροφών, πριν προχωρήσουν σε ανάλογη ενέργεια.
Η παρούσα πολιτική επιστροφών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων και Προϋποθέσεων του ηλεκτρονικού καταστήματος εμπορευμάτων πρώτων υλών κηροπλαστικής. Η αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων περιλαμβάνει και την αποδοχή της πολιτικής επιστροφών.
Σε περίπτωση ασυμφωνίας με τους Όρους της Πολιτικής Επιστροφών, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να μην προχωρήσει σε αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα εμπορευμάτων πρώτων υλών κηροπλαστικής.
Συνιστούμε στους πελάτες να διαβάσουν προσεκτικά την Πολιτική Επιστροφών πριν από κάθε αγορά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ως προς τις επιστροφές, το κατάστημα συμμορφώνεται πλήρως με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία & τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην παρούσα πολιτική επιστροφών.

Επικοινωνία
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση βρισκόμαστε στη διάθεσή σας στο info@candle.gr
ή τηλεφωνικά στο 210 5711087, Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-17:00.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας.