Περιγραφή και Προδιαγραφές Υλικών

Κερί σόγιας μαλακό NatureWax C-310

Το NatureWax C310 είναι 100% μαλακό κερί σόγιας, πρώτης ποιότητας οικολογικό, παρασκευασμένο στην Ευρώπη από την Cargil. Είναι ιδανικό για κεριά σε δοχεία και έχει εξαιρετικά καθαρή καύση καθώς και χαμηλή συρρίκνωση του κεριού. Επιπλέον, είναι non-gmo from bean to wax.

Το κερί έρχεται σε κόκκους για εύκολη μέτρηση και χρήση.

Το NatureWax C310 έχει καλή προσκόλληση στα δοχεία. Τους χειμερινούς μήνες η προσκόλληση μπορεί να βελτιωθεί επιμηκύνοντας την ώρα που χρειάζεται το κερί να κρυώσει σε μονωτικό υλικό είτε με χαρτόνι ή με αλουμινόχαρτο γύρο από το δοχείο.

Το C310 έχει ουδέτερη και πολύ σταθερή οσμή βάσης που υποστηρίζει τα ευαίσθητα αρώματα.

Υπάρχει πιθανότητα “bloom” (άσπρα σημάδια) με την χρήση χρωμάτων.

Το C310 Wax έχει μέγιστο φορτίο αρώματος ~ 10%.

Οδηγός φυτιλιών για NatureWax C-310

Συνιστώμενο Φυτίλι Stabilo 
Διάμετρος 85 mm Stabilo 18 ή Stabilo 16
Διάμετρος 80 mm Stabilo 16 ή Stabilo 14
Διάμετρος 75 mm Stabilo 14 ή Stabilo 12
Διάμετρος 70 mm Stabilo 12 ή Stabilo 10
Διάμετρος 65 mm Stabilo 10 ή Stabilo 8

Η σόγια είναι ένας ανανεώσιμος φυτικός πόρος με συνεχώς αναπτυσσόμενη δημοτικότητα λόγω των φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον ιδιοτήτων του. Το C-310 είναι από ευρωπαϊκά φασόλια σόγιας που χαρακτηρίζοντας ως μη μεταλλαγμένα με αποτέλεσμα το κερί να είναι non-gmo από το φασόλι έως την παραγωγή κεριού. Δηλαδή “Non-gmo from bean to wax”

Έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε γυάλινα και μεταλλικά δοχεία, ώστε να διατηρεί και κρατάει πολύ καλά το άρωμα και καίει χωρίς αιθάλη (κάπνα).

Τύπος Κεριού Φυτικό κερί σόγιας
Εμφάνιση Κρεμώδης, Αδιαφανής
Μέγιστο Άρωμα 6%-10%
Εφαρμογές Για γέμισμα δοχείων
Pour Temp 65° C (+/- 5°)
Melt Temp 53° C

Έχετε ερωτήσεις; Για εξειδικευμένες απαντήσεις σε θέματα κηροπλαστικής επικοινωνήστε με το Τεχνικό μας Τμήμα στο e-mail: support@candle.gr

 

 

10 thoughts on “Κερί σόγιας μαλακό NatureWax C-310

  1. Ο/Η Γιάννης Λύτρας λέει:

    Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια διαφορετική προσέγγιση στη κατασκευή ενός κεριού μεταξύ soy c3 και soy 310.
    Μήπως στο soy 310 ανεβαίνουμε ένα μέγεθος φυτιλιού?

    1. Ο/Η Candle.gr λέει:

      Καλησπέρα σας, όχι δεν υπάρχει διαφορετική προσέγγιση, είναι ακριβώς το ίδιο!

  2. Ο/Η ΘΑΛΗΣ ΔΕΣΣΥΛΑΣ λέει:

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΌ ΓΙΑ “ΣΑΝΤΙΓΗ” Η ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΕ ΚΆΠΟΙΟ ΑΛΛΟ

    1. Ο/Η Candle.gr λέει:

      Καλησπέρα σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα μαλακά φυτικά κεριά για να φτιάξετε κερί που να μοιάζει με σαντιγί.

  3. Ο/Η ΡΟΖΑΛΙΑ λέει:

    Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να προσθέσω στο κερί στο ποτήρι που θα φτιάξω σε ποτήρι με μαλακή σόγια ή paraveg και κάποιοι κέρινο διακοσμητικό όπως ένα λουλούδι με 5 cm ύψος. Θα το φτιάξω και αυτό με μαλακό κερί σόγιας ή κάποιο άλλο? Και αν ναι, ποιο είναι ιδανικό? Επίσης το φυτίλι παραμένει το ίδιο ή προσαρμόζεται στην διάμετρο του πρόσθετου κεριού?

    1. Ο/Η Candle.gr λέει:

      Καλησπέρα σας, το ιδανικό κερί για να κάνετε το διακοσμητικό σας λουλούδι είναι το Cera Soy PB, εφόσον το λουλούδι θα το φτιάξετε σε καλούπι. Το φυτίλι σας θα παραμείνει το ίδιο.

  4. Ο/Η Γεωργία Βαφάκου λέει:

    Καλημέρα σας, το NATUREWAX C-310” δεν δέχεται ξυλινα φυτιλια; και γενικά ποια η διαφορά του με το vegan soy pellet μαλακό κερί;
    Το θέλω για χυτευση σε γυάλινα δοχεία, επισης είναι κάποιο από τα δυο που συστήνεται περισσοτερο για τους χειμερινούς μήνες για να μην υπάρχουν αποκολύσεις από τα δοχεία;

    1. Ο/Η Candle.gr λέει:

      Καλημέρα σας, τα δύο κεριά που αναφέρετε είναι μαλακά κεριά σόγιας για χρήση σε δοχείο, δύο διαφορετικών εταιρειών. Και στα δύο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλινα φυτίλια. Για καλύτερη πρόσφυση στο δοχείο σας, θα σας προτείναμε το Κερί σόγιας μαλακό – EcoSoya® CB Advanced.

  5. Ο/Η ΦΩΤΕΙΝΗ λέει:

    Καλησπέρα! Μετά την πρώτη καύση κεριού μαλακής σόγιας σε μεταλλικό δοχειό παρατηρώ frosting και φυσαλίδες σε ολη την επιφάνεια του κεριού. Έχω δοκιμάσει πολλές θερμοκρασίες χύτευσης! Έχω διαβάσει πως ειναι χαρακτηριστικο soy 100% , δοκίμασα και blend με coconut wax αλλά πάλι το ίδιο! Μήπως ξέρετε τι θα μπορούσα να κάνω ?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    1. Ο/Η Candle.gr Support λέει:

      Καλησπέρα σας, οι φυσαλίδες που αναφέρετε, γνωστοί και ως κρατήρες, δείχνει ότι το κερί είναι 100% σόγια και παρατηρείται μετά από καύση. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε δύο τρόπους ώστε να το αποφύγετε: είτε να ανεβείτε ένα νούμερο παραπάνω στο φυτίλι σας, ώστε να αυξηθεί η θερμοκρασία του κεριού, είτε να προσθέσετε 5-10% μελισσοκέρι για να “γλυκάνετε” το κερί σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *