Νέα Προϊόντα

Μπουκαλάκι για αρωματικό αυτοκινήτου – 5ml

Ίσως αναρωτιέστε «γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε αρωματικά αυτοκινήτου;»

Σε όλους μας έχει συμβεί να μπούμε μέσα στο αυτοκίνητό μας και να αντιληφθούμε μια μυρωδιά κλεισούρας ή και καπνού, αν είμαστε καπνιστές. Ένα αρωματικό αυτοκινήτου μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την ατμόσφαιρα του αυτοκινήτου μας και να την κάνουμε πιο λεπτή και ευχάριστη.

Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι τα αποσμητικά αυτοκινήτου του εμπορίου αποτελούνται κατά 95% από παράγωγα του πετρελαίου καθώς επίσης και ότι πολύ συχνά αυτά περιέχουν αλλεργιογόνα συστατικά.

Γι’ αυτό λοιπόν, μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας αρωματικό, με ποιοτικά υλικά και μη τοξικά αρώματα, δίνοντας μια νότα φρεσκάδας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μας.

Χρησιμοποιούμε το Μπουκαλάκι για αρωματικό αυτοκινήτου των 5ml, το οποίο έχει ξύλινο καπάκι και πλαστική τάπα. Προσθέτουμε 3.75 ml βάση υγρού αρωματικού χώρου DIFFUSOL για τη βέλτιστη απόδοση του αρώματος και 1.25 ml άρωμα από την FCF τα οποία είναι Vegan Friendly, δεν περιέχουν parabens (Paraben Free), δεν περιέχουν φθαλικές ουσίες (Phthalate Free), είναι βιώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον (Sustainable & Eco-Friendly), δεν δοκιμάζονται σε ζώα (Cruelty Free), ασφαλή για την οικογένεια και τα κατοικίδια, και πάνω από όλα, μυρίζουν θαυμάσια!!

Τέλος, μπορούμε να προσθέσουμε και μια σταγόνα χρώματος από τα υγρά χρώματα FCF για μια ακόμη πιο ξεχωριστή δημιουργία!

Έχετε ερωτήσεις; Για εξειδικευμένες απαντήσεις που αφορούν τα προϊόντα μας επικοινωνήστε με το Τεχνικό μας Τμήμα στο e-mail: info@candle.gr  

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *