Περιγραφή και Προδιαγραφές Υλικών

Σκληρό Φυτικό Κερί Nature Wax για melts και μικρά κεριά σε καλούπια

nature wax

Το Nature 660-55M είναι ένα μείγμα φυτικού κεριού ελαιοκράμβης και καρύδας, ιδανικό για την κατασκευή wax melts και μικρών κεριών σε καλούπια.

Για βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε χρώματα σε παστέλ αποχρώσεις.

  • Το Nature 660-55M σας λόγω της σύνθεσής του σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε υψηλή περιεκτικότητα σε άρωμα, έως 15%.
  • Mην θερμαίνετε το κερί πάνω από 90°C για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα κεριά πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από την άμεση ζέστη, το φως του ήλιου και την υγρασία.
  • Πραγματοποιήστε τη χύτευση αφού πρώτα έχετε ζεστάνει το καλούπι σας.

Το κερί Nature 660-55M δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης , ούτε γενετικά τροποποιημένα φυτικά συστατικά.

Σημείο τήξης: 70°C
Θερμοκρασία χύτευσης: +82°C

Έχετε ερωτήσεις; Για εξειδικευμένες απαντήσεις σε θέματα κηροπλαστικής επικοινωνήστε με το Τεχνικό μας Τμήμα στο e-mail: support@candle.gr

6 thoughts on “Σκληρό Φυτικό Κερί Nature Wax για melts και μικρά κεριά σε καλούπια

  1. Ο/Η Άννα Μαστρομιχαλη λέει:

    Ενδιαφέρομαι για κερί σόγιας μαλακό και σκληρή σόγια θα ήθελα τιμές για χονδρική

    1. Ο/Η Candle.gr λέει:

      Καλημέρα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα στο wholesale@candle.gr

  2. Ο/Η Δόμνα λέει:

    Καλησπέρα! Δυσκολεύομαι να καταλάβω το εξης: όταν λέμε σημείο τήξης εννοούμε το σημείο που θέλουμε να φέρουμε το λιώσιμο του κεριού. Πως γίνεται η τήξη π.χ στο σκληρό κερι σογιας να βρίσκεται στους 60° και η χύτευση να γίνεται στους +-70 ενώ στο μαλακό κερι συμβαίνει το αντίθετο και φαίνεται λογικό

    1. Ο/Η Candle.gr Support λέει:

      Καλημέρα σας, σημείο τήξης ή θερμοκρασία τήξης ονομάζεται η θερμοκρασία όπου αρχίζει το κερί να λιώνει. Εσείς θα συνεχίσετε να λιώνετε το κερί σας, ακολουθώντας την προτεινόμενη θερμοκρασία χύτευσης του κεριού.

      1. Ο/Η Δόμνα λέει:

        Αυτο το γνωρίζω. Αλλά στο σκληρό κερί λέει πως πρέπει να φτάσει η θερμοκρασία π.χ στους 60° και όταν το χυτευσουμε να βρίσκεται στους 70° αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Αν η χυτευση γίνεται στους 70° σημαίνει ότι βρισκεται στο πιο υψηλό σημειο θερμοκρασίας απ ότι το σημείο τήξης το οποιο βρίσκεται στους 60°…..εφόσον το αποσύρω απ τη φωτιά λογικά πέφτει η θερμοκρασία ,άρα τι γίνεται σε αυτό το στάδιο;;

        1. Ο/Η Candle.gr Support λέει:

          Καλημέρα σας, το σημείο τήξης είναι μια ένδειξη, ώστε να κατανοήσουμε την σκληρότητα του εκάστοτε κεριού, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε με ευκολία να το υπερβείτε. Σε αυτή την θερμοκρασία το κερί αρχίζει να λιώνει, ωστόσο εσείς συνεχίζετε να αυξάνετε τη θερμοκρασία ακολουθώντας την θερμοκρασία χύτευσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *