Οδηγίες και Συμβουλές

Χρώματα για κεριά: Τι πρέπει να προσέξουμε;

Το να δώσουμε την επιθυμητή απόχρωση στο κερί μας μπορεί να μετατραπεί σε πρόβλημα καθώς το χρώμα του κεριού μας δεν έχει καμία σχέση όταν είναι λιωμένο από αυτό όταν είναι σε στερεά μορφή.

➡️ Η λύση είναι απλή: αφού πρώτα λιώσουμε το κερί μας προσθέτουμε το χρώμα. Για να δούμε την απόχρωσή του, στάζουμε 2 με 3 σταγόνες σε μια λευκή κόλλα χαρτί. Η απόχρωση που θα έχουν οι σταγόνες στο χαρτί είναι αυτή που θα έχει και το κερί μας όταν είναι κρύο!

Τώρα μπορούμε να προσθέσουμε σταδιακά περισσότερο χρώμα επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς επίσης και να προσθέσουμε μαύρο για πιο σκούρο τόνο.

Ποιόν τύπο χρώματος να διαλέξω;

🍫 Χρώματα σε κύβους: τα χρησιμοποιούμε για παστέλ αποχρώσεις και είναι ιδανικά για μικρές ποσότητες και ερασιτεχνικές δημιουργίες – hobby.

💧Υγρά χρώματα: είναι πιο έντονα και έχουν μεγαλύτερη πιστότητα χρώματος, ιδανικά για μεγαλύτερες ποσότητες και πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα.

🌈 Neon χρώματα Vibressence: είναι νέον, έντονα, και φωσφορίζουνε. Είναι ιδανικά για καλοκαιρινά κεριά ή τρεντ κεριά.

⛔️ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ: κηρομπογιές, χρώματα αγιογραφίας και MICA, καθώς περιέχουν ρητίνες και πλαστικά που μπορούν να μπουκώσουν το φυτίλι και να παράγουν βλαβερές ουσίες κατά την καύση.

Βρείτε αποκλειστικά και μόνο στο Candle.gr τα χρώματα EcoReach σε στερεά, υγρή μορφή και Neon Vibressence της French Color & Fragrance Co! Εξαιρετικά συμπυκνωμένα και εξαιρετικά διαλυτά, συμμορφώνονται με το πρότυπο REACH της Ευρωπαϊκής Ένωσης & φέρουν πιστοποίηση RAL. Είναι το χρυσό πρότυπο ως προς την παγκόσμια κανονιστική συμμόρφωση 1ων υλών και ποιότητας.
Δείτε τα όλα ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *