Περιγραφή και Προδιαγραφές Υλικών

CERA PELLET PB – Παραφίνη σε μορφή παστίλιας

CERA PELLET PB – Παραφίνη σε μορφή παστίλιας

Η παραφίνη CERA PELLET PB είναι κατάλληλη για όλες τις διαμέτρους των κεριών. Λόγω της γαλακτερής ιδιότητας της θέλει σημαντικά λιγότερη ποσότητα χρώματος για να επιτευχθεί η επιθυμητή απόχρωση κρατώντας έτσι καλή ποιότητα καύσης του κεριού.

Τα κεριά που φτιάχνουμε σε καλούπι χρειάζονται σκληρή παραφίνη με καλές ιδιότητες συρρίκνωσης. Η παραφίνη CERA PELLET PB για χύτευση σε καλούπι έχει αναπτυχθεί ειδικά με αυτό το σκοπό. Επιπλέον χαρακτηριστικό είναι ότι αφήνει ελάχιστα υπολείμματα στα καλούπια και έχει υψηλή ποιότητα επιφάνειας στο κερί.

Με υψηλό βαθμό καθαρότητας, η πλήρως υδρογονωμένη παραφίνη CERAPELLET PB για καλούπια παρέχει τη βάση για κεριά υψηλής ποιότητας που καίνε καθαρά και με ασφάλεια.

Η παραφίνη CERAPELLET PB για καλούπια είναι συμβατή με όλα τα χρώματα και αρώματα που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή κεριών. Επίσης, υπερβαίνει το σήμα ποιότητας RAL για τα κεριά .

Υπό κανονικές συνθήκες, η παραφίνη και τα κεριά παραφίνης έχουν εξαιρετική διάρκεια ζωής. Έτσι διατηρούν την εμφάνιση, την έλλειψη οσμής και την καλή ποιότητα καύσης μόνιμα.

Το Candle.gr προτείνει την σειρά φυτιλιών PGS για την παραφίνη CERAPELLET PB.

Έχετε ερωτήσεις; Για εξειδικευμένες απαντήσεις σε θέματα κηροπλαστικής επικοινωνήστε με το Τεχνικό μας Τμήμα στο e-mail: support@candle.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *