Περιγραφή και Προδιαγραφές Υλικών

Cera Soy PB – Σκληρό Κερί Σόγιας για καλούπια

Σκληρό Κερί Σόγιας – Cera Soy PB (Kerax KeraSoy Pillar 4120)

Το CeraSoy PB είναι ένα μείγμα που αναπτύχθηκε ειδικά για την παραγωγή κεριών σε καλούπι και παράγεται στην Ευρώπη. Το προτείνουμε για την κατασκευή αρωματικών ταρτών και κεριών σε καλούπια σιλικόνης.

> Καλούπια
Τα καλούπια πρέπει να είναι καθαρά και να είναι τουλάχιστον σε θερμοκρασία δωματίου, αν και προθέρμανση σε περίπου. 45 – 50°C μπορεί να είναι ευεργετικοί, όπως και η θέρμανση του καλουπιού με πιστολάκι πριν την χύτευση.

> Χρώμα
Χρωματίζεται εύκολα με χρώματα σε σκόνη, υγρό, κύβους, νιφάδες κ.λπ. Όταν χρησιμοποιείτε βαφές σε σκόνη, θερμαίνετε το κερί στους περίπου. 75°C, προσθέτουμε τη βαφή και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί. Οι βαφές σε σκόνη μπορούν επίσης να διαλυθούν σε άρωμα και στη συνέχεια να προστεθούν στο λιωμένο κερί, βεβαιωθείτε ότι η βαφή έχει διαλυθεί εντελώς πριν την προσθέσετε. Όταν χρησιμοποιείτε βαφές σε σκόνη διαλυμένες σε άρωμα, υγρές βαφές ή μπλοκ χρώματος θερμαίνετε το κερί στους 70°C. Αν θέλετε να κάνετε το κερί σας πιο σκούρο ή πιο πλούσιο, προσθέστε λίγη μαύρη βαφή στο χρώμα που χρησιμοποιείτε.

> Άρωμα
Το Cera Soy PB έχει σχεδιαστεί για άρωμα σε επίπεδο από 5 έως 10%.

Οι θερμοκρασίες έκχυσης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο και το μέγεθος του καλουπιού, το άρωμα και τη βαφή που χρησιμοποιείται και τα αποτελέσματα που επιθυμεί να επιτύχει ο κατασκευαστής κεριών. Μεγαλύτερη απελευθέρωση από τα καλούπια μπορεί να επιτευχθεί με έκχυση σε θερμοκρασία περίπου 55 – 65°C, αν και αυτό θα εξαρτηθεί από το μέγεθος και το σχήμα του κεριού που παράγεται. Το άρωμα πρέπει να προστίθεται και να αναμειγνύεται αμέσως πριν από την έκχυση όπου είναι εφικτό. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με τη θερμοκρασία έκχυσης, δοκιμάστε χαμηλότερη ή υψηλότερη θερμοκρασία σε βήματα των 5 – 10°C. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ρίξετε σε προθερμασμένα καλούπια για βελτιωμένες ιδιότητες απελευθέρωσης.

> Double-Pour
Το Cera Soy PB έχει σχεδιαστεί για να απαιτεί μόνο μία έγχυση, ωστόσο για ορισμένες μεγάλες κολώνες. απαιτείται συμπλήρωση για να επιτευχθεί η καλύτερη επιφάνεια κεριού.

Είναι 100% σκληρό κερί σόγιας σε μορφή νιφάδων και 100% Βιοδιασπώμενο & Vegan Friendly.

Δεν περιέχει ούτε έρχεται σε επαφή με κανένα ζωικό προϊόν και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.

Δεν απαιτεί πρόσθετα, εκτός από το άρωμα και το χρώμα.

To Cera Soy PB χρωματίζεται εύκολα με χρώματα σε κύβους και υγρό χρώμα.

  • Προτεινόμενο φυτίλι για καλούπι Body: EcoStabilo No3
  • Προτεινόμενο φυτίλι για καλούπι Bubbles: EcoStabilo No4
    Έχετε ερωτήσεις; Για εξειδικευμένες απαντήσεις σε θέματα κηροπλαστικής επικοινωνήστε με το Τεχνικό μας Τμήμα στο e-mail:
     support@candle.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *